Praktijk voor Hapto- en Craniosacraaltherapie
 in Malden en Molenhoek
Maak een afspraak via e-mail of bel 06 1368 7811

Ervaringen met haptotherapie en craniosacraal therapie

"Enige tijd geleden kwam ik bij Anneke in behandeling voor diverse stress gerelateerde klachten, zowel lichamelijk als emotioneel. Door haar respectvolle, oordeelvrije en milde manier van behandelen leerde ik weer mijn eigen lichaam en emoties te herkennen/begrijpen/voelen. Ook het krijgen van nieuwe inzichten. Op deze manier heb ik stress en angsten leren los te laten.  Alles begint weer zijn plaats te krijgen, waardoor ik weer van het leven kan genieten, grenzen herkennen en zetten, maar vooral weer het terugvinden van innerlijke rust. Heerlijk!
Hartelijk dank voor jou fijne manier van behandelen, Anneke!"
Annemarie

 

"De behandelingen en gesprekken met Anneke heb ik als heel prettig en nuttig ervaren!  Ik heb me de laatste maanden sterk ontwikkeld .
Ze leerde me naar mijn gevoel te luisteren en naar mijn lichaam. Ook leerde Anneke me dat ik goed ben zoals ik ben en dat ik niet hoef te zijn zoals anderen dat misschien zouden willen. Ik ben haar hiervoor erg dankbaar."

Sanne

 

"De sessies met Anneke waren zowel praktisch als diepgaand van aard. Zo attendeerde ze mij op interessante boeken en gaf tips over mijn lichaamshouding. Toen oude patronen zich aandienden wist ze precies de juiste snaar te raken. Dat heeft grote indruk op  mij gemaakt. Ik heb haar ervaren als een krachtige, warme, kalme en nuchtere coach."

Alice Zandbergen Trainer en coach


 
"Anneke is therapeut, maar vooral ook mens. Ze maakt ECHT contact en 'nodigt je uit'op jouw tempo en op jouw manier. Haar oordeelloos luistervermogen, samen met het feit dat ze je mens laat zijn - in plaats van slachtoffer of cliënt-maakt delen mogelijk.Ze ziet je zoals je bent, zonder stempel of oordeel, dit maakt dat er ruimte ontstaat voor heling vanuit jezelf. Op deze manier samen op pad en heling voelen vanuit jezelf geeft je zoveel kracht!"
D.N

 

Wilt u weten wat haptonomie of craniosacraaltherapie voor u kan betekenen?

NEEM CONTACT OP